Hej P2: For the benefit of…

Jeg er begyndt at finde mine svar til radioprogrammet Hej P2 frem, da jeg egentlig synes, at det har været gode prompts til at få skrevet noget. Det er Desværre har jeg ikke nået at hive alle podcastsne ned inden – men jeg vil prøve at linke til programmet, når jeg kan.

Denne er fra d. 23. juni 2016. Emnet startede dagen før og var Brexit-afstemningen, der netop var d. 23. juni 2016. Jeg sendte svaret via mail og mit musikønske var en udgave af Being For The Benefit Of Mr. Kite! fra filmen Across The Universe, der ikke lader til at være tilgængelig på Spotify. Jeg tror, at denne har været en af de ganske få af mine svar, hvis ikke det eneste, de ikke har taget med i programmet, men de har vist også fået en del ønsker om Beatles ind.

Dagens spillelister: 22. juni 2016 / 23. juni 2016
Sgt. Pepper på Spotify: Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band

– Freya, 14. april 2018

Hej P2’s oplæg på P2’s Facebook-side (Link til det oprindelige opslag)
HER ER PLAYLISTEN: http://www.dr.dk/radio/ondemand/p2/hej-p2-2016-06-14-2#!/

#Storbritannien stemmer i dag om de vil være med i #EU.

Uanset udfaldet sender #HejP2 en varm hilsen til vores gamle vikingevenner ved at spille britisk musik.
I dag kan du ønske musik fra Storbritannien – #England, #Wales, #Skotland og #Nordirdland.

Der er allerede kommet mange ønsker fra den stolte engelske kortradition, orkestermusik af Edward Elgar og Vaughan Williams, og måske får vi også nogle af de skønne folkesange fra Skotland? Et enkelt ønske på en moderne Walisisk komponist har vi set, men kom glad med flere ønsker der viser diversiteten i musikken fra Storbritannien!

hilsen
Carsten og Jens C

Svaret
Hej P2,

Godt nok er det ikke klassisk musik som genre, men jeg vil høre, om I kan finde den udgave af “Being For The Benefit Of Mr. Kite!” fra filmen Across The Universe fra 2007 i DRs arkiver? Jeg har ikke kunne finde den endelige udgave på nettet – hverken på YouTube eller på Spotify. Jeg har kun fundet et outtake fra filmen på YouTube; Izzard improviserede/legede med teksten igennem takesne: https://youtu.be/nxgFfCSGX7Y

Sangen er oprindeligt af The Beatles fra deres Sgt. Pepper-album. Det er Eddie Izzard, der er frontfigur i udgaven fra førnævnte film. Han er engelsk, komiker, transvestit og lidenskabeligt interesseret i politik – så meget endda, at han vidst snakkede om at stille op til det borgmestervalg, der var i London tidligere i år. Det blev vidst ikke til noget i det lange løb, men jeg kan se på hans Twitter-konto, at han har været aktiv i kampagnen op til dagens valg. Husker og kender jeg ham ret går han ind for at blive i EU; jeg har hørt ham snakke om at føle sig mere som en europæer end som en brite.

Mvh.

Videoen fra YouTube

Advertisements
Tagged with: , , , , , , , ,
Posted in Dansk, Hej P2, Music

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Follow Freya's Halls on WordPress.com

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 275 other followers

Currently Reading…

Just finished!

Cold Blooded
(Clicking on the Cold Blooded image above will bring you to Amazon; buying anything while there won’t cost you anything extra, but will give me a li’l something to sustain my blogging.)


Nulpunkt af Thomas Enger og Jørn Lier Horst - forside
Nulpunkt
(Danish translation)

%d bloggers like this: