Hej P2: Syng i sol og regn!

Jeg er begyndt at finde mine svar til radioprogrammet Hej P2 frem, da jeg egentlig synes, at det har været gode prompts til at få skrevet noget. Det er Desværre har jeg ikke nået at hive alle podcastsne ned inden – men jeg vil prøve at linke til programmet, når jeg kan.

Denne er fra d. 7. juli 2016. Emnet var aktiviteter på en regnvejrssommerdag, da regnen tilsyneladende var på sommerferie i Danmark. Jeg sendte svaret via mail og mit førstprioriterede musikønske, der kom igennem i radioen, var (naturligvis!) Singing In The Rain fra musicalfilmen af samme navn, sunget af Gene Kelly i rollen som Don Lockwood.

Dagens spilleliste: 7. juli 2016

– Freya, 14. april 2018

Hej P2’s oplæg på P2’s Facebook-side (Link til det oprindelige opslag)
Sommer – sommer og blæst – regnen og kulden – og vinden er i vest.
(synges på en kendt dansktopmelodi)
Det er ikke ligefrem det mest vidunderlige sommervejr, vi har haft de seneste uger – så hvordan underholder man ungerne i en sommerferie, når strandturen er aflyst? Kan du anbefale et sjovt museum, et godt brætspil, en fornøjelig højtlæsningsbog, eller noget helt 7.?
#HejP2 efterlyser i dag gode bud på ferieaktiviteter på en gråvejrsdag.
…og selvfølgelig kan man også bare give dem gummistøvler på og finde den nærmeste vandpyt 😉
//Benedikte, #HejP2

Svaret
Hej P2,

Nogle gange er tingene såre simple.

Når det regner, kan man starte med at skrue en my op for radiatorerne (hvis man altså ikke lige har en kamin eller brændeovn, man kan bruge til formålet). Derefter skal man trække i gummistøvlerne, glemme paraplyen, gå udenfor, hoppe i vandpytter og blive regnet godt igennem. Det er jo bare vand; man tørrer igen! Når man har hoppet sig træt, kan man gå indenfor igen, komme ud af al det våde tøj, få tørret sig og nyde at få et tørt sæt tøj på (særligt elsker jeg selv, hvis sokkerne er HELT nye). Herefter kan man pakke sig ind i et tæppe, hvis der er brug for det, og så ellers tage sig en kop varm chokolade med flødeskum (eller anden varm drik af eget valg) mens man varmer fødderne op ad radiator, kamin eller brændeovn. Har man bagt på en anden gråvejrsdag eller har andre passende godter, kan man spise det til. I baggrunden kunne man sætte musik, lydbog eller sin yndlingsradio på – med mindre man bare vil snakke sammen, nyde lyden af kamin/brændeovn og regn eller bare nyde stilheden.

Nogle gange er tingene altså såre simple!

Musik? Tjah… Mit bedste bud er Singing in the Rain med Gene Kelly, der spillede Don Lockwood og sang sangen i filmen af samme navn. Bamses Regnsang kunne måske også være god. Ellers noget sommer fra Max Richters genkomponering af Vivaldis Årstiderne.

Mvh.

Advertisements
Tagged with: , , , , , , , , ,
Posted in Dansk, Hej P2, Music

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Follow Freya's Halls on WordPress.com

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 275 other followers

Currently Reading…

Just finished!

Cold Blooded
(Clicking on the Cold Blooded image above will bring you to Amazon; buying anything while there won’t cost you anything extra, but will give me a li’l something to sustain my blogging.)


Nulpunkt af Thomas Enger og Jørn Lier Horst - forside
Nulpunkt
(Danish translation)

%d bloggers like this: